skip to Main Content
0888 761 758 office@autoelectronica.bg Понеделник - Петък 09:00 - 19:00

Ремонт на автоключове

Ремонт на автоключове

Ремонт на автоключове

Съвременните автоключове представляват съвкупност от механична част (самия ключ) и електроника, събрани в масивен пластмасов корпус. Те са мултифункционални и могат да отключват и заключват механично всички ключалки, имат вграден чип (транспондер), който позволява двигателя да се стартира и дистанционно управление, което управлява централното заключване и светлинната сигнализация на автомобила. В автоключ на един съвременен автомобил се съдържа информация, която не сме и предполагали. Със специализиран софтуер може да се прочете от ключа информация за автомобила, т.е. номер на рама, пробег в километри или мили, наличието на грешки в автомобила дори и дата и километри на последната смяна на маслото.

Често дистанционните спират да работят поради замърсяване на електрониката, износени или разпоени бутони или дефектирал елемент. Пластмавия корпус е чуплив материал и при неправилно съхранение и боравене започва да се амортизира и в последствие да се нарушава неговата цялост.

Автоключовете се считат за консуматив и затова при невъзможност да се отремонтира даден ключ, може да се изработи и обучи нов автоключ за автомобила.

Ние разполагаме с добре обучени специалисти, специализирана диагностична апаратура за дистанционни управления и измервателна техника, и ще ви дадем точна и навременна консултация за състоянието на вашата батерия, но и за това какъв е проблемът с електрониката на Вашия ключ или дистанционно.

След ремонта се проверява честотата на автоключа и се синхронизира дистанционното към автомобила в случай, че е загубило синхронизация.

Ремонт на автоключове

Ремонт на автоключове

Ние в сервизния център „Авто Електроника“ знаем от опит, че най-честите ремонти при автоключовете са:

  • Смяна на батерия или акумулатори
  • Хардуерен ремонт на платка на ключ
  • Подмяна на оригинален корпус (кутийка)
  • Подмяна на гумени бутони и микроключета
  • Синхронизация на ключа към автомобила

Придобитият дълго годишен опит ви гарантира професионално отношение и решение на проблеми свързани с електрониката на автомобила.

При нужда не се колебайте да се свържете с нас!

При нужда от автоключарска помощ ние препоръчваме нашите колеги от автоключарски сервизен център “Ключарят на Място”!

 

Back To Top