skip to Main Content
0888 761 758 office@autoelectronica.bg Понеделник - Петък 09:00 - 19:00

 

Проверка и подмяна на кабелни трасета

Те са крайно важни, тъй като всяка една електрическа повреда, може да доведе до по-големи такива, както и до крайности като невъзможност за стартиране на двигателя или още по-неприятни проблеми. В момента, в който усетите подобен проблем можете да се доверите на професионалистите в нашия автомобилен сервиз. На практика те разбират от всичко, свързано с ел. инсталацията на автомобила Ви.

Проблем в ел.инсталацията и свързаните с нея устройства в колата може да доведе до крайни неприятни последствия. Подобна грижа може да предотврати отваряне на въздушни въглавници при евентуален удар или би могла да ви попречи да заключите автомобила си, когато го оставяте паркиран навън. Подобни проблеми могат да попречат и на отварянето и затварянето на прозорци, нормалното осветление в автомобила, както и абсолютно важните сигнални светлини – фарове, мигачи и стопове. Това са все неща, на които трябва да бъде обръщано специално внимание.

Електронните модули, таблото на колата, модулите за централното заключване, както и комфорт модулите с ел. устройства, свързани с въздушните възглавници, спирачните системи и т.н. Това е едва малка част от нещата, за които можете да ни се доверите. Всяка грешка в ел. инсталацията на автомобила Ви ще бъде локалиризана експедитивно от нашите специалисти.

Решението за нея също няма да се забави. Така не губите ценно време в самостоятелно умуване за произхода на проблема на колата Ви.

Ремонт на Имобилайзер за VW Touareg 2005

Единственото, което е нужно да направите е да ни се доверите.

Придобития ни дългогодишен опит Ви гарантира професионално отношение и решение на проблеми свързани с електрониката на Вашия автомобил.

При нужда не се колебайте да се свържете с нас!

При нужда от автоключарска помощ ние препоръчваме нашите колеги от автоключарски сервизен център „Ключарят на Място“!

 

Back To Top