skip to Main Content
0888 761 758 office@autoelectronica.bg Понеделник - Петък 09:00 - 19:00

 

Подмяна и синхронизации на модули

Има много видове модули за Вашия автомобил: модули за централно заключване, модули за автоматично включване на чистачки, модули за автоматично включване на светлини и още много други.

Модулът за централното заключване представлява електронно устройство, което позволява контрол на автомобила без да се използва механичен ключ.

Модулът комуникира с дистанционното на ключа посредством радиосигнал. Това позволява колата да бъде отключена без физически контакт.

Модулите за централно заключване биват два вида – оригинални и допълнително монтирани. Оригиналните са поставени фабрично от производителя. Ключовете на всички автомобили, които фабрично имат модул за централно заключване, са ключове с дистанционно.

За да останете доволни от извършените услуги “Авто Електроника” се доверява само на специалисти от високо ниво, каквито  работят в нашия автоключарски сервизен център, както и на най-качествената техника. За доставка на емулатори, инструменти и всякакви резервни части ние се доверяваме на нашите официални партньори от Autokey market.

Придобитият дълго годишен опит Ви гарантира професионално отношение и решение на проблеми свързани с електрониката на Вашия автомобил.

При нужда не се колебайте да се свържете с нас!

При нужда от автоключарска помощ ние препоръчваме нашите колеги от автоключарски сервизен център „Ключарят на Място“!

Back To Top