skip to Main Content
0888 761 758 office@autoelectronica.bg Понеделник - Петък 09:00 - 19:00

 

Монтаж на допълнителни имобилайзери

Премахване на имобилайзери

Премахване на имобилайзери

Понякога обаче самият имобилайзер дефектира. В такива случаи официалните сервизи най-често предлагат неговата смяна с нов, което обаче излиза доста скъпо.

Другият вариант е изключване или премахване на имобилайзера. Тази операция се извършва със специализиран софтуер и е в компетенциите само на опитен специалист.

Ние от „Авто Електоника“ силно препоръчваме да не опитвате да деактивирате имобилайзера сами. Вероятността човек, който не е запознат със спецификата на работата, да успее да разреши проблема, е силно казано минимална.

Друга опция при проблем с имобилайзера е монтирането на емулатор, който да приема входна информация и да предава изходна, и се прилага, ако проблемът не може да бъде разрешен чрез изключването на имобилайзера.

В сервизен център „Авто Електоника“ предлагаме изключване на оригинален имбилайзер през ОБД буксата на автомобила, като този вариант е препоръчителен, но не винаги възможен. Другият вариант това да стане е с демонтаж на модул, както и монтаж на емулатор.

Освен това нашите специалисти са в състояние да изключат и допълнително монтиран на автомобила имобилайзерЦените на услугите зависят от модела на автомобила и сложността на проблема.

Придобитият дълго годишен опит Ви гарантира професионално отношение и решение на проблеми свързани с електрониката на Вашия автомобил.

При нужда не се колебайте да се свържете с нас!

При нужда от автоключарска помощ ние препоръчваме нашите колеги от автоключарски сервизен център “Ключарят на Място”!

Back To Top